Lokacija

Dobrodošli u Zagreb, novu europsku turističku meku. Bez obzira dolazite li u Zagreb, poslovno, na proputovanju do neke od jadranskih destinacija ili želite uzeti city break, Apartmani Cvjetni trg Vaša su idealna baza za boravak u glavnom gradu Hrvatske.

Apartmani se nalaze u centru Zagreba, oko Trga Petra Preradovića ili, kolokvijalno, Cvjetnog trga, nazvanog tako po brojnim prodavačima cvijeća i ukrasnog bilja. U radijusu od 10 minuta laganog hoda možete stići do svih najvažnijih gradskih znamenitosti, a osim tramvaja, u blizini je i stajalište taksija. Središte grada i pješačka zona omiljena su destinacija za shopping, a na samom trgu, u trgovačkom centru Cvjetni, nalazi se supermarket. Dobro je znati i da se u neposrednoj blizini Apartmana Cvjetni trg nalaze i dvije ljekarne.

Vodeći se sve popularnijim trendom gostiju koji radije biraju apartmanski smještaj nego tipizirane hotele, potrudili smo se pružiti osobni pečat i učiniti Vaš boravak u Zagrebu što ugodnijim i inspirativnijim. Svjesni smo da ne možemo udovoljiti svakom ukusu ili ispuniti svaku želju, no cijenit ćemo Vaše primjedbe, prijedloge i pohvale.

Rado ćemo Vam pomoći u organizaciji nastavka putovanja, odabira destinacije, prijevoza, transfera u zračnu luku i drugih pitanja tijekom planiranja Vašeg puta i boravka u Zagrebu i Hrvatskoj. Želimo Vam ugodan boravak.

Istovremeno možemo smjestiti do 12 osoba, nudimo Vam dva potpuno opremljena apartmana veličine 67 i 65 m2.

Apartmani Cvjetni trg smješteni su u pješačkoj zoni i nemaju parkirno mjesto, no možemo Vam preporučiti nekoliko javnih garaža u centru Zagreba koje su ujedno i najsigurnije mjesto za parkiranje. Za kraće boravke preporučujemo garažu u trgovačkom centru Cvjetni, a za dulje boravke predlažemo povoljniju garažu Tuškanac, udaljenu svega desetak minuta hoda. Na zahtjev, u mogućnosti smo ponuditi jedno parkirno mjesto u Apartmanu Ilica. Cijena parkiranja po danu iznosi 76 Kn.

Više informacija o ovim lokacijama potražite na:

Centar cvjetni

Zagreb parking

Garaža Tuškanac

Naše lokacije:

Apartman Cvjetni trg

Apartman Ilica